Dame med laptop

Rådgivning

Med bred kompetanse på ulike bransjer og felt, gir vi råd som lønner seg.

Når du driver en bedrift vil du ofte møte nye og ulike utfordringer. Da er det godt å ha en fagperson du kan spørre til råds.

Økonomisk rådgivning

Bør dere gjøre endringer i selskapet for å gjøre det mer lønnsomt? Vi kan gi råd som utgjør store forskjeller på bunnlinjen.

Analyse

Tall forteller mer enn du kanskje tror. Med en grundig analyse kan vi fortelle deg hva du bør fokusere på for å få til en sunn kultur og god økonomi. 

Digitale løsninger

Ikke gå glipp av mulighetene som følger den digitale utviklingen. Frigi både ressurser og tid med smarte verktøy. Vi viser deg hvordan.

Budsjett og prognoser

Usikker på om du kommer i mål med vekststrategien? Få hjelp til å sette opp budsjett og prognoser som gir deg nøkkeltallene du behøver for morgendagen. 

HR og personal

Med godt øye for detaljer og ekte engasjement for folk, er våre HR-rådgivere en god investering for å øke trivselen og effektivitet.

Kjøp og salg av virksomheter

Enten du kjøper eller selger en bedrift, er behovet for en ryddig prosess tilstedet. Våre rådgivere har unik innsikt på teamet og vet hva som skal til for å få til en smidig overgang.

Landbruksøkonomi

Å være bonde er hardt arbeid. Vi kjenner utvikling- og effektiviseringsmulighetene innen landbruket godt, og tilbyr løsninger som forenkler en travel hverdag.

Arv

Unngå familiekonflikter og få profesjonell hjelp til arveoppgjør og generasjonsskifte. Med lang erfaring innen feltet gjør vi det til en god prosess. 

Salg og utleie av eiendom

Skal du leie ut eller selge bolig? Det stilles krav til deg som boligeier. Snakk med våre rådgivere innen feltet.

Admento_LowRes-42 (1).jpg

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift?
La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!