Dame prater i telefonen

Om oss

Vi gir deg ærlige og lønnsomme råd slik at du lykkes med å lage en robust arbeidsplass.

Hos oss kan du stole på at du får engasjerte fagfolk med på laget. Genuin nysgjerrighet og et ønske om å lære mer, definerer både kulturen og leveransen vår. Det kommer både deg og oss til gode. Som en tydelig utfordrer i bransjen vil du aldri høre oss si at vi er ferdig utlærte – vi jakter alltid smartere måter å løse utfordringer på.

Brobyggere

Fremtiden i regnskap vil preges av AI og digitale løsninger. Nettopp derfor investerer Admento i mennesker. Hos oss er ikke kunnskap statisk, men noe som skal videreutvikles. Teknologi er ikke løsningen for alt, men det er et effektivt verktøy for å forenkle oppgaver i en travel hverdag. Og vi vet hvilke grep som gjør bedriften mer lønnsom. Våre rådgivere vil være en bro mellom teknologi og dine behov.

For å gi deg løsninger som passer deg og din bedrift best, behøver du så klart ikke å binde deg opp til en bank eller system for å bli kunde hos oss.

Jorunn Framnes

– Man bør ikke undervurdere kraften som ligger i å ha en rådgiver som forstår deg og din bransje. Med kunnskap og riktig verktøy hjelper vi kundene våre å se muligheter de ellers ville ha oversett.

Jorun Framnes, HR-direktør

jorun.framnes@admento.no

På jobb for hverandre

Arbeidskulturen vår preges av flat struktur og høy kvalitet. Det gjør det meningsfullt og gøy å gå på jobb. Å se kunder og kollegaer lykkes, er en sterk drivkraft for hver og en av oss. For å sikre at alle er med å drar i samme retning fra dag én, har vi derfor et eget program som alle ansatte går igjennom når de starter hos oss.

Admento gruppebilde

Vårt lag

Først og fremst er vi mennesker som liker å jobbe med tall og teknologi. Men like viktig –vi er lagspillere som ser det som vårt oppdrag å gjøre deg bedre. Vi er i dag over 120 ansatte spredt over 15 avdelingskontor over hele Midt-Norge. Det gjør det mulig å tilby deg bred kompetanse – der du jobber og bor.

La oss ta en prat

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift? La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!