Alesund.jpg

Admento Ålesund

Kipervikgata 11

6003 Ålesund

Telefon: 40 55 54 00

E-post: post@admento.no

Admento Moa

Smibakken 3

6018 Ålesund

Telefon: 40 55 54 00

E-post: post@admento.no

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 16.00
(1.6 – 31.8: 08.00 – 15.00)

Midt i hjertet av Jugendbyen Ålesund har vi vårt sentrumskontor med fem kompetente og blide medarbeidere. I tillegg til dette har vi også et kontor like utenfor Ålesund sentrum, lokalisert midt i shoppingmekkaet på Moa. Ved denne lokasjonen har vi fire kunnskapsrike medarbeidere med bred kompetanse og erfaring innen rådgivning, regnskap og automatiserte skybaserte løsninger. 

Vi ønsker nye og eksisterende kunder velkommen innom for en prat.

Admento_portretter_farge-4 (1).JPG  

Elizabeth Gjørtz Howden

Leder, Ålesund

70 10 71 01

elizabeth.howden@admento.no

Elizabeth er leder for avdelingen vår i hjertet av Ålesund. Hun er autorisert regnskapsfører og har drevet eget regnskapsfirma i mange år. Hun har en bred bakgrunn innen regnskap og bedriftsrådgivning innen mange bransjer.

    

    

   

Jan-Roger Harjo (1).jpeg

Jan Roger Harjo

Leder, Moa

92 63 78 86

jan.roger.harjo.okostyring.no@admento.no

Jan Roger er leder for avdelingen vår på Moa like utenfor Ålesund. Han har en bachelor i Økonomi og regnskap fra Handelshøyskolen BI og er autorisert regnskapsfører.

Han har selv drevet eget regnskapsfirma i 25 år, har seks års erfaring som økonomisjef for H-vinduet Vatne AS og fire års erfaring som økonomisjef i Coop Møre. Dette har gitt en allsidig økonomisk erfaring fra bedrifts- og økonomirådgivning. 

    

    

   

Ålesund

Elizabeth Gjørtz HowdenLeder - Aut. regnskapsfører           elizabeth.howden@admento.no
Siv-Helen OlsenAutorisert regnskapsførersiv.helen.olsen@admento.no
Oxana KvammeAutorisert regnskapsføreroxana.kvamme@admento.no
Tonje HaugenAutorisert regnskapsførertonje.haugen@admento.no
Grete SandøyAutorisert regnskapsførergrete.sandoy@admento.no
Line GundersenRegnskapskonsulentline.gundersen@admento.no
Camilla SætrevikRegnskapskonsulentcamilla.satrevik@admento.no

    

    

   

Moa

Jan Roger HarjoLeder - Aut. regnskapsførerjan.roger.harjo.okostyring.no@admento.no
Annette KvienAutorisert regnskapsførerannette.kvien.okostyring.no@admento.no
Tatiana PyankovaAutorisert regnskapsførertatiana.okostyring.no@admento.no
Trond Are SchelanderRegnskapskonsulenttrond.are.schelander.okostyring.no@admento.no

ADMENTO STYRKER SIN SATSING PÅ SUNNMØRE                                                                                                            28. januar 2021

Admento satser videre i Ålesundregionen og styrker virksomheten med fire nye kontor. 

Den siste tiden er det etablert flere kontor i regionen via en nyetablering og tre lokale oppkjøp. 

I 2019 solgte Sivert Dyrkorn virksomheten sin i Tomrefjorden til Admento og i oktober 2020 åpnet det et nytt Admento-kontor på Digerneset. 

I september i fjor gjorde selskapet avtale med EGH Regnskap om kjøp av regnskapsvirksomheten i selskapet. Tidligere eier Elizabeth Gjørtz Howden er med videre som leder av kontoret i Ålesund sentrum. Admento har i januar 2021 inngått avtale med regnskapsfirmaet Økonomistyring hvor de kjøper samtlige aksjer i selskapet. Jan Roger Harjo vil fortsette som leder for kontoret på Moa og han er trygg på at kundene blir godt ivaretatt av en solid og langsiktig aktør. 

Admento har i dag en ledende posisjon i Midt-Norge og oppkjøpene gir en enda sterkere markedsposisjon på Vestnes/Sunnmøre. Til sammen er det 20 medarbeidere fordelt på de fire kontorene på Sunnmøre. 

«Oppkjøpene passer veldig godt for oss», sier Marit Fuglem Høgli som er administrerende direktør for Admento. «Nå er vi godt posisjonert for videre satsing i et mangfoldig næringsliv på Sunnmøre. Vi utfyller hverandre på kompetanse, så for kundene betyr dette nye muligheter og enda bedre løsninger.»

Admento er en komplett partner innen lønnsomhet – regnskap, inkasso og rådgivning for næringslivet i Midt-Norge.  Kontorene er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Hitra/Frøya, Støren, Oppdal, Sunndal, Molde, Vestnes/Digernes og Ålesund. Til sammen har Admento 90 medarbeidere og forventer en omsetning i 2021 på 100 millioner kroner.

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift? La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!