Alesund.jpg

Admento Ålesund

Kipervikgata 11

6003 Ålesund

Telefon: 40 55 54 00

E-post: post@admento.no

Admento Moa

Smibakken 3

6018 Ålesund

Telefon: 40 55 54 00

E-post: post@admento.no

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 16.00
(1.6 – 31.8: 08.00 – 15.00)

På regnskapskontorene i Ålesund har vi et kompetent team som hjelper næringslivet i Ålesund og ellers rundt om i landet. Vi liker å ta initiativ og være en lønnsom sparringpartner for våre kunder. Du finner oss i moderne lokaler i Ålesund sentrum og på Moa.

Vi setter pris på kontakt med både nye og eksisterende kunder, og ønsker dere velkommen innom til en uforpliktende prat. 

ADMENTO STYRKER SIN SATSING PÅ SUNNMØRE                                                                                                            28. januar 2021

Admento satser videre i Ålesundregionen og styrker virksomheten med fire nye kontor. 

Den siste tiden er det etablert flere kontor i regionen via en nyetablering og tre lokale oppkjøp. 

I 2019 solgte Sivert Dyrkorn virksomheten sin i Tomrefjorden til Admento og i oktober 2020 åpnet det et nytt Admento-kontor på Digerneset. 

I september i fjor gjorde selskapet avtale med EGH Regnskap om kjøp av regnskapsvirksomheten i selskapet. Tidligere eier Elizabeth Gjørtz Howden er med videre som leder av kontoret i Ålesund sentrum. Admento har i januar 2021 inngått avtale med regnskapsfirmaet Økonomistyring hvor de kjøper samtlige aksjer i selskapet. Jan Roger Harjo vil fortsette som leder for kontoret på Moa og han er trygg på at kundene blir godt ivaretatt av en solid og langsiktig aktør. 

Admento har i dag en ledende posisjon i Midt-Norge og oppkjøpene gir en enda sterkere markedsposisjon på Vestnes/Sunnmøre. Til sammen er det 20 medarbeidere fordelt på de fire kontorene på Sunnmøre. 

«Oppkjøpene passer veldig godt for oss», sier Marit Fuglem Høgli som er administrerende direktør for Admento. «Nå er vi godt posisjonert for videre satsing i et mangfoldig næringsliv på Sunnmøre. Vi utfyller hverandre på kompetanse, så for kundene betyr dette nye muligheter og enda bedre løsninger.»

Admento er en komplett partner innen lønnsomhet – regnskap, inkasso og rådgivning for næringslivet i Midt-Norge.  Kontorene er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Hitra/Frøya, Støren, Oppdal, Sunndal, Molde, Vestnes/Digernes og Ålesund. Til sammen har Admento 90 medarbeidere og forventer en omsetning i 2021 på 100 millioner kroner.

Ta kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift

Meld deg på vårt nyhetsbrev!