Dame ser på telefonen sin

Regnskap

Selv om vi elsker tall, betyr det ikke at du også må gjøre det.

Vår styrke ligger i å omsette tall til ærlige og lønnsomme råd du raskt kan dra nytte av i din hverdag.

Regnskap

Få oversikt over regnskapet ditt i sanntid. Med skybaserte systemer har du fingeren på pulsen for hvordan det står til med økonomien.

Konsernregnskap

Våre medarbeidere har bred kunnskap innen konsernregnskap, og sørger for at bedriften får oversikten som behøves.

Prosjektregnskap

Få oversikt over inntekter, kostnader og resultater for hvert enkelt prosjekt. Når prosjektet avsluttes hjelper vi deg å identifisere suksessfaktorer og fallgruver - og nytte for fremtidige prosjekt.

Inkasso

Få pengene du har krav på, uten at kundeforholdet surner. Et samarbeid med oss gjør at kundene prioriterer å betale din bedrift først. Det gir deg økt likviditet og større handlingsrom. 

Orkla Credit

Analyse og rapportering

Sjekk statusen for bedriften din gjennom lettfattelige rapporter og analyser. Vi visualiserer vitale data slik at både du og dine ansatte får bedre oversikt.

Landbruk

Landbruksregnskap krever nisjekunnskap. Vi brenner for å hjelpe deg med å drive en sunn virksomhet, og tilbyr Duett sine skybaserte løsninger som er skreddersydd for landbruket. 

Controller

Har du behov for et totalt overblikk over virksomheten? Vår controller analyserer data fra regnskapet og bruker den til å lede virksomheten på riktig vei.

Admento_LowRes-15.JPG

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift?
La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!