Radgiving.jpg

Ledelse

Å drive virksomhet er ikke en statisk prosess, behovet for endringer og ny kompetanse er kontinuerlig og det kan være vanskelig å ta de riktige valgene.

Med Admento som sparringspartner har du en hel organisasjon i ryggen.

Vi bestitter bred kompetanse, både gjennom erfarne rådgivere med lang fartstid i bransjen og yngre medarbeidere med oppdaterte kunnskaper og fremtidsrettede løsninger.

Marit3.jpg

Marit Fuglem Høgli

Administrerende Direktør

92 02 73 43

marit.fuglem.hogli@admento.no

Marit er Administrerende direktør for Admento AS og er utdannet innen økonomi og ledelse fra Høyskolen i Sør-Trøndelag. Hun er spesialisert seg innen regnskap, revisjon, kvalitet og ledelse.

Marit har erfaring fra kvalitetssikring og HMS-systemer og har brukt denne kompetansen aktivt. Hun har tidligere arbeidserfaring fra Ergo Group og Grant Thornton revisjon.

2021 - Jorun Framnes.jpg

Jorun Framnes

HR Direktør

91 36 29 98

jorun.framnes@admento.no

Jorun er HR Direktør for Admento. Hun har hovedfag i organisasjonspsykologi fra NTNU, samt studier innen arbeidsrett, bedriftsøkonomi, coaching, mentoring & positiv psykologi fra BI.

Jorun har 15 års erfaring fra å levere et bredt spekter av HR-tjenester både internt i virksomheter og eksternt til kunder.  Hun er sertifisert på en rekke verktøy både for utvelgelse og utvikling av ledere, medarbeidere og team. Jorun brenner for HR-faget, er opptatt av å bygge gode relasjoner og tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov.

Tone1.jpg

Tone Winger

Leder, Oppdal

91 11 45 41

tone.winger@admento.no

Tone er leder for avdelingene våre i Oppdal og Støren. Den formelle utdanningen har hun fra Handelshøyskolen BI innen Økonomi og ledelse.

Hun er autorisert regnskapsfører og har i tillegg til å lede landbruksavdelingen i Admento, erfaring med kunder innenfor mange bransjer. Videre har Tone god kompetanse innenfor administrasjon, lønn og personal.

SivertDyrkorn.jpg

Sivert Petter Dyrkorn

Leder, Digernes

95 94 68 10

sivert.dyrkorn@admento.no

Sivert er leder for avdelingen vår i Digerneset. Han er autorisert regnskapsfører fra BI og har selv tidligere drevet eget regnskapsfirma. Videre har han en bred bakgrunn innen regnskap, styrearbeid og bedriftsrådgivning innen mange bransjer

Admento_portretter_farge-2.JPG

Ingrid Aal Johansen

Leder, Molde og Sunndal

97 02 58 37

ingrid.aal.johansen@admento.no

Ingrid er avdelingsleder for vår avdeling i Molde og på Sunndalsøra. Hun har master i regnskap og revisjon fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim.

Hun er autorisert regnskapsfører, og har erfaring med kunder innenfor flere bransjer. Ingrid har god kompetanse på skatt- og avgiftsrett, selskapsrett og virksomhetsstyring. Hun har også erfaring med å bistå større og mindre organisasjoner i å optimalisere økonomi- og administrasjonsfunksjonen.

Bente5.jpg

Bente Sørdal

Leder, Trondheim og Orkanger

91 73 51 87

bente.sordal@admento.no

Bente er leder for avdelingene i både Trondheim- og Orkanger. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen fagfeltet økonomi og ledelse. Bente er autorisert regnskapsfører og har tidligere arbeidet ved Lade regnskap og NLR Sør-Trøndelag. 

Admento_portretter_farge_lav-11.JPG

Maren Narbut

Leder, Hitra/Frøya

92 85 24 49

maren.narbut@admento.no

Maren er leder for avdelingen vår på Hitra/Frøya og er autorisert regnskapsfører. Hun har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet i Trondheim, samt en Mastergrad i MSc i Financial and Business Management ved Kingston University i London.               

Hun har god kompetanse innen økonomistyring, strategi, finans og regnskap og kan bistå dere med rådgivning innen disse feltene. 

Admento_portretter_farge-4 (1).JPG  

Elizabeth Gjørtz Howden

Leder, Ålesund

70 10 71 01

elizabeth.howden@admento.no

Elizabeth er leder for avdelingen vår i hjertet av Ålesund. Hun er autorisert regnskapsfører og har drevet eget regnskapsfirma i mange år. Hun har en bred bakgrunn innen regnskap og bedriftsrådgivning innen mange bransjer.

Jan-Roger Harjo (1).jpeg

Jan Roger Harjo

Leder, Moa

92 63 78 86

jan.roger.harjo.okostyring.no@admento.no

Jan Roger er leder for avdelingen vår på Moa like utenfor Ålesund. Han har en bachelor i Økonomi og regnskap fra Handelshøyskolen BI og er autorisert regnskapsfører.

Han har selv drevet eget regnskapsfirma i 25 år, har seks års erfaring som økonomisjef for H-vinduet Vatne AS og fire års erfaring som økonomisjef i Coop Møre. Dette har gitt en allsidig økonomisk erfaring fra bedrifts- og økonomirådgivning. 

Admento_portretter_farge_lav-13 (1).JPG

Knut-Tore Aspås

Leder, Stjørdal/Meråker

41 43 72 35

knut@meraker-regnskapskontor.no

Knut-Tore er leder for avdelingen vår lokalisert i Stjørdal/Meråker. I 2008 var han ferdig med sin mastergrad i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI.

Han har 11 års erfaring som revisor i BDO og har bred erfaring med både store og små selskaper i ulike bransjer. I 2015 startet han i Meråker som oppdragsansvarlig regnskapsfører hvor han senere ble daglig leder. 

Admento_portretter_farge-3 (1).JPG

Tone Rogne

Leder, Vestnes

98 63 84 51

tone.rogne@admento.no

Tone er leder for avdelingen vår på Vestnes. Utdanningen tok hun på Handelshøyskolen BI og hun er autorisert regnskapsfører.

Etter å ha jobbet i regnskapsbransjen noen år startet hun eget regnskapskontor i 2005. Hun har bred erfaring innen bedriftsrådgivning og har vært innom de fleste områder og bransjer.

Ta kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi sammen kan utvikle fremtiden!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!