Radgiving.jpg

Ledelse

Å drive virksomhet er ikke en statisk prosess, behovet for endringer og ny kompetanse er kontinuerlig og det kan være vanskelig å ta de riktige valgene.

Med Admento som sparringspartner har du en hel organisasjon i ryggen. Vi bestitter bred kompetanse, både gjennom erfarne rådgivere med lang fartstid i bransjen og yngre medarbeidere med oppdaterte kunnskaper og fremtidsrettede løsninger.

hNrz7meg.jpeg

Marit Fuglem Høgli

Administrerende Direktør

920 27 343

marit.fuglem.hogli@admento.no

Marit er Administrerende direktør for Admento AS og er utdannet innen økonomi og ledelse fra Høyskolen i Sør-Trøndelag. Hun har spesialisert seg innen regnskap, revisjon, kvalitet og ledelse.

Marit har erfaring fra kvalitetssikring og HMS-systemer og har brukt denne kompetansen aktivt. Hun har tidligere arbeidserfaring fra Ergo Group og Grant Thornton revisjon.

UnjQgQGm.jpeg

Jorun Framnes

HR- og kommunikasjonsdirektør

913 62 998

jorun.framnes@admento.no

Jorun er HR- og kommunikasjonsdirektør for Admento. Hun har hovedfag i organisasjonspsykologi fra NTNU, samt studier innen arbeidsrett, bedriftsøkonomi, coaching, mentoring & positiv psykologi fra BI.

Jorun har 15 års erfaring fra å levere et bredt spekter av HR-tjenester både internt i virksomheter og eksternt til kunder.  Hun er sertifisert på en rekke verktøy både for utvelgelse og utvikling av ledere, medarbeidere og team. Jorun brenner for HR-faget, er opptatt av å bygge gode relasjoner og tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov.

MBO1RoSr.jpeg

Magnus Jensen

Salgsleder

988 43 895

magnus.jensen@admento.no

Magnus er vår salgsleder, og har blant annet jobbet i trønderbedriften Lindbak i 5 år. Her jobbet han med salg av multifunksjonmaskiner/leasing og rekvisita. Videre har Magnus jobbet i Sticos hvor han de siste årene har hatt stillingen som produktsjef. Han har også erfaring fra salg av HR og personalprodukter til SMB-markedet.

f9n7F0AJ.jpeg

Terje Tolaas

Regiondirektør Møre og Romsdal

957 08 480

terje.tolaas@admento.no

Terje Tolaas er vår regiondirektør for Admento i Møre og Romsdal. Han har utdanning innen økonomi og markedskommunikasjon fra Universitetet i Gøteborg og Handelshøyskolen BI.  Terje har bred erfaring fra salg, forretningsutvikling og rådgivning, både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har han lang ledererfaring fra bedrifter i ulike bransjer som media, mekanisk industri og teknologi med arbeidsoppgaver i spennet fra omstillingsarbeid til offensive vekststrategier. 

JE_bxjm0.jpeg

Tone Winger

Leder, Oppdal

911 14 541

tone.winger@admento.no

Tone er leder for avdelingene våre i Oppdal og Støren. Den formelle utdanningen har hun fra Handelshøyskolen BI innen Økonomi og ledelse.

Hun er statsautorisert regnskapsfører og har i tillegg til å lede landbruksavdelingen i Admento, erfaring med kunder innenfor mange bransjer. Videre har Tone god kompetanse innenfor administrasjon, lønn og personal.

YYcTbf-X.jpeg

Sivert Petter Dyrkorn

Leder, Digernes / Stordal

959 46 810

sivert.dyrkorn@admento.no

Sivert er leder for avdelingen vår i Digerneset. Han er autorisert regnskapsfører fra BI og har selv tidligere drevet eget regnskapsfirma. Videre har han en bred bakgrunn innen regnskap, styrearbeid og bedriftsrådgivning innen mange bransjer.

R_rkhMcO.jpeg

Ingrid Aal Johansen

Leder, Molde

970 25 837

ingrid.aal.johansen@admento.no

Ingrid er avdelingsleder for vår avdeling i Molde. Hun har master i regnskap og revisjon fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim.

Hun er statsautorisert regnskapsfører, og har erfaring med kunder innenfor flere bransjer. Ingrid har god kompetanse på skatt- og avgiftsrett, selskapsrett og virksomhetsstyring. Hun har også erfaring med å bistå større og mindre organisasjoner i å optimalisere økonomi- og administrasjonsfunksjonen.

Bilde1 (2).jpg

Einar Arne Skårild

Leder, Heim og Orkanger

91 82 36 56

einar.skarild@admento.no

Einar er vår avdelingsleder ved Heim og Orkanger. Han er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Bodø, og har bed erfaring innen flere bransjer. Einar har tidligere vært avdelingsleder for Coop Norge, økonomisjef i Skanem Stavanger og controller i Salvesen & Thams. 

irutCYCc.jpeg

Åsa Finnøy

Leder, Ålesund

414 28 373

asa.finnoy@admento.no

Åsa er leder for kontoret vårt i Ålesund og har en bachelor i finans fra Handelshøyskolen BI Oslo, MBA fra ESLSCA Paris og Master i bedriftsøkonomi fra EDHEC Nice. 

I tillegg til bred erfaring innen regnskap og rådgiving fra ulike regnskapskontor, samt fra økonomisystemleverdører, kan Åsa bistå med effektivisering og tilrettelegging av regnskapet og bedriftens økonomi- og administrasjonssystemer. 

wUpRiuDq.jpeg

Knut-Tore Aspås

Leder, Stjørdal/Meråker

414 37 235

knut.tore.aspas@admento.no

Knut-Tore er leder for avdelingen vår lokalisert i Stjørdal/Meråker. I 2008 var han ferdig med sin mastergrad i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI.

Han har 11 års erfaring som revisor i BDO og har bred erfaring med både store og små selskaper i ulike bransjer. I 2015 startet han i Meråker som oppdragsansvarlig regnskapsfører hvor han senere ble daglig leder. 

xjhVVI52.jpeg

Tone Rogne

Leder, Vestnes

986 38 451

tone.rogne@admento.no

Tone er leder for avdelingen vår på Vestnes. Utdanningen tok hun på Handelshøyskolen BI og hun er statsautorisert regnskapsfører.

Etter å ha jobbet i regnskapsbransjen noen år startet hun eget regnskapskontor i 2005. Hun har bred erfaring innen bedriftsrådgivning og har vært innom de fleste områder og bransjer.

mZPHRC8h.jpeg

Kari Smisetfoss Røkkum

Leder, Sunndal

991 28 032

kari.rokkum@admento.no

Kari er leder for vårt kontor i Sunndal.

Utdanningen tok hun ved NTNU Handelshøyskolen hvor hun tok en mastergrad innen Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen finans. Kari startet i Admento rett etter studiene og har bred erfaring fra mange ulike bransjer innen regnskap og bedriftsøkonomi. 

EbaNHz-n.jpeg

 Lars Jarle Jenset

Leder, Admento Excess

482 94 515

larsjarle@excess.as

Lars Jarle er leder for Admento Excess. Han er utdannet diplomøkonom fra BI og har lang erfaring fra næringslivet. Dette innebærer blant annet at han har jobbet i regnskapsbyrå, vært regnskapssjef i flere bedrifter og at han har drevet flere egne selskap.

I 2010 startet han regnskapsbyrået Excess og valgte tidlig å bruke Xleder som eneste system. Admento kjøpte Excess i 2021 og Lars Jarle leder nå satsingen på Xledger i Admento Excess.

6uOv4IV9.jpeg

Kenneth Settem

Leder, Oslo

936 47 547

kenneth.settem@admento.no

Kenneth er leder for avdelingen vår i Oslo. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Kenneth har 10 års erfaring fra revisjon, med bred bedriftsøkonomisk kompetanse. Han har erfaring med kunder i alle størrelser, fra små gründerselskap til store komplekse virksomheter.

ijjs2SoK.jpeg

Bente Sørdal

Leder, Trondheim

917 35 187

bente.sordal@admento.no

Bente leder avdelingen i Trondheim, hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen fagfeltet økonomi og ledelse. Bente er autorisert regnskapsfører og har tidligere arbeidet ved Lade regnskap og NLR Sør-Trøndelag. 

Ronald 2.jpg

Ronald Ellingsen

Leder, Bergen

559 63 860

ronald@sentrumrk.no

Avdelingsleder for vårt kontor i Bergen er Ronald Ellingsen. Han har utdannelse fra TØH i Trondheim, og har vært autorisert regnskapsfører siden 2004.

Ronald har utstrakt erfaring fra ulike bransjer og god kompetanse innen regnskap, årsoppgjør, skatt/avgift samt styrearbeid. I tillegg til å ha arbeidet både med regnskap og revisjon har Ronald også jobbet innen industrivirksomhet. 

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift?
La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!