Radgiving.jpg

Ledelse

Å drive virksomhet er ikke en statisk prosess, behovet for endringer og ny kompetanse er kontinuerlig og det kan være vanskelig å ta de riktige valgene.

Med Admento som sparringspartner har du en hel organisasjon i ryggen.

Vi bestitter bred kompetanse, både gjennom erfarne rådgivere med lang fartstid i bransjen og yngre medarbeidere med oppdaterte kunnskaper og fremtidsrettede løsninger.

Marit3.jpg

Marit Fuglem Høgli

Administrerende Direktør

92 02 73 43

marit.fuglem.hogli@admento.no

Marit er Administrerende direktør for Admento AS og er utdannet innen økonomi og ledelse fra Høyskolen i Sør-Trøndelag. Hun er spesialisert seg innen regnskap, revisjon, kvalitet og ledelse.

Marit har erfaring fra kvalitetssikring og HMS-systemer og har brukt denne kompetansen aktivt. Hun har tidligere arbeidserfaring fra Ergo Group og Grant Thornton revisjon.

2021 - Jorun Framnes.jpg

Jorun Framnes

HR Direktør

91 36 29 98

jorun.framnes@admento.no

Jorun er HR Direktør for Admento. Hun har hovedfag i organisasjonspsykologi fra NTNU, samt studier innen arbeidsrett, bedriftsøkonomi, coaching, mentoring & positiv psykologi fra BI.

Jorun har 15 års erfaring fra å levere et bredt spekter av HR-tjenester både internt i virksomheter og eksternt til kunder.  Hun er sertifisert på en rekke verktøy både for utvelgelse og utvikling av ledere, medarbeidere og team. Jorun brenner for HR-faget, er opptatt av å bygge gode relasjoner og tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov.

MicrosoftTeams-image (3).png

Magnus Jensen

Salgsleder

988 43 895

magnus.jensen@admento.no

Magnus er vår salgsleder.

Han har blant annet jobbet i trønderbedriften Lindbak i 5 år. Her jobbet han med salg av multifunksjonmaskiner/leasing og rekvisita. Videre har han jobbet i Sticos hvor han de siste årene har hatt stillingen som produktsjef. Han har også erfaring fra salg av HR og personalprodukter til SMB-markedet.

Tone1.jpg

Tone Winger

Leder, Oppdal

91 11 45 41

tone.winger@admento.no

Tone er leder for avdelingene våre i Oppdal og Støren. Den formelle utdanningen har hun fra Handelshøyskolen BI innen Økonomi og ledelse.

Hun er autorisert regnskapsfører og har i tillegg til å lede landbruksavdelingen i Admento, erfaring med kunder innenfor mange bransjer. Videre har Tone god kompetanse innenfor administrasjon, lønn og personal.

SivertDyrkorn.jpg

Sivert Petter Dyrkorn

Leder, Digernes

95 94 68 10

sivert.dyrkorn@admento.no

Sivert er leder for avdelingen vår i Digerneset. Han er autorisert regnskapsfører fra BI og har selv tidligere drevet eget regnskapsfirma. Videre har han en bred bakgrunn innen regnskap, styrearbeid og bedriftsrådgivning innen mange bransjer.

Admento_portretter_farge-2.JPG

Ingrid Aal Johansen

Leder, Molde

97 02 58 37

ingrid.aal.johansen@admento.no

Ingrid er avdelingsleder for vår avdeling i Molde. Hun har master i regnskap og revisjon fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim.

Hun er autorisert regnskapsfører, og har erfaring med kunder innenfor flere bransjer. Ingrid har god kompetanse på skatt- og avgiftsrett, selskapsrett og virksomhetsstyring. Hun har også erfaring med å bistå større og mindre organisasjoner i å optimalisere økonomi- og administrasjonsfunksjonen.

Bente5.jpg

Bente Sørdal

Leder, Trondheim og Orkanger

91 73 51 87

bente.sordal@admento.no

Bente er leder for avdelingene i både Trondheim- og Orkanger. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen fagfeltet økonomi og ledelse. Bente er autorisert regnskapsfører og har tidligere arbeidet ved Lade regnskap og NLR Sør-Trøndelag. 

Admento_portretter_farge_lav-11.JPG

Maren Narbut

Leder, Hitra/Frøya og Heim

92 85 24 49

maren.narbut@admento.no

Maren er leder for avdelingen vår på Hitra/Frøya og er autorisert regnskapsfører. Hun har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet i Trondheim, samt en Mastergrad i MSc i Financial and Business Management ved Kingston University i London.               

Hun har god kompetanse innen økonomistyring, strategi, finans og regnskap og kan bistå dere med rådgivning innen disse feltene. 

Admento_portretter_farge-4 (1).JPG  

Elizabeth Gjørtz Howden

Leder, Ålesund

70 10 71 01

elizabeth.howden@admento.no

Elizabeth er leder for avdelingen vår i hjertet av Ålesund. Hun er autorisert regnskapsfører og har drevet eget regnskapsfirma i mange år. Hun har en bred bakgrunn innen regnskap og bedriftsrådgivning innen mange bransjer.

Admento_portretter_farge_lav-5[1] (1).JPG

Lars Ove Foss

Leder, Brunholmen

90 52 56 60

lars.foss@admento.no

Admento_portretter_farge_lav-13 (1).JPG

Knut-Tore Aspås

Leder, Stjørdal/Meråker

41 43 72 35

knut.tore.aspas@admento.no

Knut-Tore er leder for avdelingen vår lokalisert i Stjørdal/Meråker. I 2008 var han ferdig med sin mastergrad i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI.

Han har 11 års erfaring som revisor i BDO og har bred erfaring med både store og små selskaper i ulike bransjer. I 2015 startet han i Meråker som oppdragsansvarlig regnskapsfører hvor han senere ble daglig leder. 

Admento_portretter_farge-3 (1).JPG

Tone Rogne

Leder, Vestnes

98 63 84 51

tone.rogne@admento.no

Tone er leder for avdelingen vår på Vestnes. Utdanningen tok hun på Handelshøyskolen BI og hun er autorisert regnskapsfører.

Etter å ha jobbet i regnskapsbransjen noen år startet hun eget regnskapskontor i 2005. Hun har bred erfaring innen bedriftsrådgivning og har vært innom de fleste områder og bransjer.

Kari Smisetfoss Røkkum

Leder, Sunndal

99 12 80 32

kari.rokkum@admento.no

Kari er leder for vårt kontor i Sunndal.

Utdanningen tok hun ved NTNU Handelshøyskolen hvor hun tok en mastergrad innen Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen finans. Kari startet i Admento rett etter studiene og har bred erfaring fra mange ulike bransjer innen regnskap og bedriftsøkonomi. 

IMG_8608 (1).jpg

 Lars Jarle Jenset

Leder, Admento Excess

48 29 45 15

larsjarle@excess.as

Lars Jarle er leder for Admento Excess. Han er utdannet diplomøkonom fra BI og har lang erfaring fra næringslivet. Dette innebærer blant annet at han har jobbet i regnskapsbyrå, vært regnskapssjef i flere bedrifter og at han har drevet flere egne selskap.

I 2010 startet han regnskapsbyrået Excess og valgte tidlig å bruke Xleder som eneste system. Admento kjøpte Excess i 2021 og Lars Jarle leder nå satsingen på Xledger i Admento Excess

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift? La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!