Ledelse

Å drive virksomhet er ikke en statisk prosess, behovet for endringer og ny kompetanse er kontinuerlig og det kan være vanskelig å ta de riktige valgene.

Med Admento som sparringspartner har du en hel organisasjon i ryggen. Vi besitter bred kompetanse, både gjennom erfarne rådgivere med lang fartstid i bransjen og yngre medarbeidere med oppdaterte kunnskaper og fremtidsrettede løsninger.

7 (1).png

Marit Fuglem Høgli

Administrerende Direktør

920 27 343

marit.fuglem.hogli@admento.no

Marit er Administrerende direktør for Admento AS og er utdannet innen økonomi og ledelse fra Høyskolen i Sør-Trøndelag. Hun har spesialisert seg innen regnskap, revisjon, kvalitet og ledelse.

Marit har erfaring fra kvalitetssikring og HMS-systemer og har brukt denne kompetansen aktivt. Hun har tidligere arbeidserfaring fra Ergo Group og Grant Thornton revisjon.

5 (1).png

Lars Pettersen

HR- og kommunikasjonsdirektør

404 54 544

lars.pettersen@admento.no

Lars er HR- og kommunikasjonsdirektør og utdannet innen markedsføring og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI og Nanyang Technological University (Singapore).

 

Lars har mange års erfaring med å levere et bredt spekter av HR-tjenester både internt i virksomheter og eksternt hos kunder. Han er spesialisert innen lederutvikling og rekruttering, og har jobbet mye med organisasjonsutvikling og endringer i store organisasjoner. Hans arbeidserfaring omfatter også prosjektledelse, utviklingsarbeid, salg og service innen flere ulike bransjer.

f9n7F0AJ.jpeg

Terje Tolaas

Regiondirektør Vest

957 08 480

terje.tolaas@admento.no

Terje Tolaas er vår regiondirektør for Admento i Møre og Romsdal. Han har utdanning innen økonomi og markedskommunikasjon fra Universitetet i Gøteborg og Handelshøyskolen BI.  Terje har bred erfaring fra salg, forretningsutvikling og rådgivning, både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har han lang ledererfaring fra bedrifter i ulike bransjer som media, mekanisk industri og teknologi med arbeidsoppgaver i spennet fra omstillingsarbeid til offensive vekststrategier. 

  8 (1).png  

Maren Narbut

Kvalitets- og opplæringsansvarlig

928 52 449

maren.narbut@admento.no

Maren er kvalitets- og opplæringsansvarlig i Admento. Hun er statsautorisert regnskapsfører med bachelor i økonomi og administrasjon fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim, og Master in Science Financial og Business Management fra Kingston University London.

Maren har erfaring som avdelingsleder i Admento, og har spesialisert seg innen kvalitet og regnskap. Hun har bred erfaring innen regnskap og rådgivning i ulike bransjer.

9 (2).png

Magnus Jensen

Salgsleder

988 43 895

magnus.jensen@admento.no

Magnus er vår salgsleder, og har blant annet jobbet i trønderbedriften Lindbak i 5 år. Her jobbet han med salg av multifunksjonmaskiner/leasing og rekvisita. Videre har Magnus jobbet i Sticos hvor han de siste årene har hatt stillingen som produktsjef. Han har også erfaring fra salg av HR og personalprodukter til SMB-markedet.

11.png

Morten Sunde

IT - ansvarlig

932 28 262

morten.sunde@admento.no

Morten Sunde er IT-ansvarlig for Admento og har studert Informatikk ved NTNU, økonomi og ledelse ved BI og programmering ved HIST. Morten har tidligere jobbet som regnskapsfører og bistått et bredt spekter av bedrifter med deres økonomiske styring og rapportering. I tillegg til å være kontinuerlig oppdatert på teknologiske trender, deler han gjerne sin innsikt for å bidra med effektive løsninger for våre kunder.

JE_bxjm0.jpeg

Tone Winger

Leder, Oppdal

911 14 541

tone.winger@admento.no

Tone er leder for avdelingene våre i Oppdal og Støren. Den formelle utdanningen har hun fra Handelshøyskolen BI innen Økonomi og ledelse.

Hun er statsautorisert regnskapsfører og har i tillegg til å lede landbruksavdelingen i Admento, erfaring med kunder innenfor mange bransjer. Videre har Tone god kompetanse innenfor administrasjon, lønn og personal.

25.png

Eli-Karin Hoddevik

Leder, Digernes og Stordal

992 26 849

eli-karin.hoddevik@admento.no

Eli-Karin er avdelingsleder for vår avdeling på Digerneset og i Stordal. Hun har bachelor i Media, IKT og Design fra Høgskulen i Volda og bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Ålesund.

Hun er statsautorisert regnskapsfører og har god kompetanse innen økonomisystemleverandører, er serviceinnstilt og løsningsorientert. 

R_rkhMcO.jpeg

Ingrid Aal Johansen

Leder, Molde

970 25 837

ingrid.aal.johansen@admento.no

Ingrid er avdelingsleder for vår avdeling i Molde. Hun har master i regnskap og revisjon fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim.

Hun er statsautorisert regnskapsfører, og har erfaring med kunder innenfor flere bransjer. Ingrid har god kompetanse på skatt- og avgiftsrett, selskapsrett og virksomhetsstyring. Hun har også erfaring med å bistå større og mindre organisasjoner i å optimalisere økonomi- og administrasjonsfunksjonen.

Bilde1 (2).jpg

Einar Arne Skårild

Leder, Heim og Orkanger

91 82 36 56

einar.skarild@admento.no

Einar er vår avdelingsleder ved Heim og Orkanger. Han er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Bodø, og har bred erfaring innen flere bransjer. Einar har tidligere vært avdelingsleder for Coop Norge, økonomisjef i Skanem Stavanger og controller i Salvesen & Thams. 

irutCYCc.jpeg

Åsa Finnøy

Leder, Ålesund

414 28 373

asa.finnoy@admento.no

Åsa er leder for kontoret vårt i Ålesund og har en bachelor i finans fra Handelshøyskolen BI Oslo, MBA fra ESLSCA Paris og Master i bedriftsøkonomi fra EDHEC Nice. 

I tillegg til bred erfaring innen regnskap og rådgiving fra ulike regnskapskontor, samt fra økonomisystemleverdører, kan Åsa bistå med effektivisering og tilrettelegging av regnskapet og bedriftens økonomi- og administrasjonssystemer. 

51.png

Janne Birkeland

Leder, Bergen

952 33 176

janne.birkeland@admento.no 

Janne er leder for vår avdeling i Bergen, og er utdannet siviløkonoom fra NHH med spesialisering i regnskap og økonomistyring. Hun har erfaring fra både regnskapskontor og som økonomisjef innen ulike bransjer, og har opparbeidet seg verdifull erfaring innen ledelse, drift og personal i en rekke bedrifter. Med stort fokus på å forstå at hver kunde har ulike behov og utfordringer vil hun sammen med teamet levere løsninger som gir reell verdi for kunden.

Admento IG Post (1080 x 1080 px).png

Magnus Haukdal

Leder, Stjørdal og Meråker

476 42 815

magnus.haukdal@admento.no

Magnus er avdelingsleder for våre kontor i Stjørdal og Meråker. Han har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NTNU og en mastergrad i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole.

Før Magnus kom til oss, jobbet han med verdsettelse og finansiell due diligence i PwC Deals. Han har også flere års erfaring fra revisjon i EY, og er statsautorisert revisor.

38.png

Tone Rogne

Leder, Vestnes

986 38 451

tone.rogne@admento.no

Tone er leder for avdelingen vår på Vestnes. Utdanningen tok hun på Handelshøyskolen BI og hun er statsautorisert regnskapsfører.

Etter å ha jobbet i regnskapsbransjen noen år startet hun eget regnskapskontor i 2005. Hun har bred erfaring innen bedriftsrådgivning og har vært innom de fleste områder og bransjer.

mZPHRC8h.jpeg

Kari Smisetfoss Røkkum

Leder, Sunndal

991 28 032

kari.rokkum@admento.no

Kari er leder for vårt kontor i Sunndal og er statsautorisert regnskapsfører.

Utdanningen tok hun ved NTNU Handelshøyskolen hvor hun tok en mastergrad innen Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen finans. Kari startet i Admento rett etter studiene og har bred erfaring fra mange ulike bransjer innen regnskap og bedriftsøkonomi. 

EbaNHz-n.jpeg

 Lars Jarle Jenset

Leder, Admento Excess

482 94 515

larsjarle@excess.as

Lars Jarle er leder for Admento Excess. Han er utdannet diplomøkonom fra BI og har lang erfaring fra næringslivet. Dette innebærer blant annet at han har jobbet i regnskapsbyrå, vært regnskapssjef i flere bedrifter og at han har drevet flere egne selskap.

I 2010 startet han regnskapsbyrået Excess og valgte tidlig å bruke Xleder som eneste system. Admento kjøpte Excess i 2021 og Lars Jarle leder nå satsingen på Xledger i Admento Excess.

Kenneth_sand.png

Kenneth Settem

Leder, Oslo

936 47 547

kenneth.settem@admento.no

Kenneth er leder for avdelingen vår i Oslo. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Kenneth har 10 års erfaring fra revisjon, med bred bedriftsøkonomisk kompetanse. Han har erfaring med kunder i alle størrelser, fra små gründerselskap til store komplekse virksomheter.

ijjs2SoK.jpeg

Bente Sørdal

Leder, Trondheim

917 35 187

bente.sordal@admento.no

Bente leder avdelingen i Trondheim, hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen fagfeltet økonomi og ledelse. Bente er statsautorisert regnskapsfører og har tidligere arbeidet ved Lade regnskap og NLR Sør-Trøndelag. 

Radgiving.jpg

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift?
La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!