Lonn.jpg

Sømløs integrasjon gir god oversikt og kontroll

I Admento er vi opptatte av teknologi og kontinuerlig utvikling. 

Hos oss får du tilgang til markedets beste skybaserte regnskapsprogram og full oversikt over tingenes tilstand i din bedrift. 

TjenesterTjenester.jpg

Skybasert regnskap

Et skybasert regnskap gir deg økonomisk status når og hvor du vil. 

Mottak av EHF fakturaer, OCR avtaler og automatisk bankavstemming forenkler og effektiviserer regnskapsføringen. I tillegg vil mobilapper for registrering av timer, utlegg og reiseregninger være med på å få oss over i et papirfritt regnskap.

Alt dette er med på å gjøre hverdagen enklere, både for oss og for deg. 

Du får muligheten til å fokusere på driften, og vi kan fokusere på økonomisk styring, i tillegg til å tilføre fersk og beslutningsrelevant informasjon.

English.jpg

API Integrasjon

Vi er opptatte av hvordan teknologien kan hjelpe oss med å forenkle arbeidsprosesser og bidra til bedre og mer effektive rutiner. Utover å begynne med elektronisk registrering av utlegg og reiseregninger finnes det et hav av muligheter. I dagens samfunn utvikles programvare i større grad for å kunne integreres med andre programmer. 

PowerOffice Go har eksempelvis et åpent API og et helt kodebibliotek som er offentlig tilgjengelig. Dette tillater at de som ønsker å utvikle et system mot regnskapssystemet har muligheter til dette. Ulike leverandører kan fokusere på akkurat det de er gode på, og informasjonen kan dermed sendes til og fra PowerOffice Go via API. 

Det kommer jevnt og trutt nye integrasjoner og dette er populært. Vi synes dette er en spennende utvikling, og dersom det er interessant for din bedrift å ta i bruk en slik integrasjon bidrar vi med råd og tips.

Radgiving.jpg

Teknobistand

Vi har erfaring med mange ulike fagsystemer og sparrer gjerne med dere for å avdekke deres behov og finne det systemet som passer best. Dette kan gjelde alt fra timeføringssystem, elektronisk kjørebok, avvikssystem til produksjons- og lagersystem. 

Har dere ønske om å ta steget inn i den teknologiske verden? Vi identifiserer deres behov og viktigste ønsker for teknologisk fremgang. Deretter tar vi for oss ulike systemer og ser på fordelene og ulempene med disse.

Vi bistår med systemvalg og vil gjøre en eventuell prosess smidig og effektiv.

    

    

   

Admento ønsker å være en strategisk partner for dere, også innen teknologi.

Kombinert med solid regnskaps- og bedriftsøkonomisk erfaring, lokal kunnskap og fagkompetanse har du alle muligheter for god og lønnsom drift.

Ta kontakt så sjekker vi mulighetene for din bedrift!

    

    

   

Regnskap_.jpg

Logo - Poweroffice-go-logo (1).png

Logo - Xledger.png

Logo - Visma.png

Logo - Orkla Credit.jpg

duett_logo-01.png

Logo - Tripletex.jpg

Ta kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi sammen kan utvikle fremtiden!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!