PowerOffice GO

PowerOffice Go

Få full oversikt over økonomien fra A til Å. Med smidig og brukervennlig design er det enkelt å bruke for hele bedriften.

Alt på en plass

PowerOffice Go er skybasert og perfekt for deg som ønsker å samle alle økonomioppgaver i ett system. Med kun noen få tastetrykk får du en visuell rapport som er enkel å forstå og ta i bruk. 

Kom i gang

Flere fordeler

Fordelene med PowerOffice Go er mange. Det beste er kanskje at det er særdeles intuitivt å ta i bruk, noe som eliminerer mange tidstyver fra arbeidshverdagen din.

  • Automatisert lønnskjøring
  • Egen app for å registrere reiseregninger når du er på farta
  • Betal regninger direkte uten å måtte logge inn i banken

ikon oversikt

Full oversikt og kontroll

Med PowerOffice Go får du full oversikt over hele bedriftens økonomi på ett og samme sted.

Tilpass dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser den informasjonen du er opptatt av.

ikon regnskap

Bank + Regnskap

I PowerOffice Go gjøres betalinger direkte uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Når betalingen er utført oppdateres regnskapet automatisk.

ikon integrert

Integrert med Office 365

Med PowerOffice Go oppretter og redigerer du Word-, Excel- og PowerPoint dokumenter direkte i nettleseren (krever Office 365 abonnement). Du kan også sende dokumenter til signering, og konvertere Office-dokumenter til PDF.

ikon telefon

Regnskap on the GO

PowerOffice appen gjør utfylling av reiseregninger og timeføring lett, her kan du også  godkjenne faktura og betalinger. Dersom du har en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.

ikon piler

Intuitiv fakturering

Fakturering i PowerOffice Go gjøres raskt, enkelt og effektivt. Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.

ikon automatisering

Automatisert lønnssystem

Brukervennlig og automatisert lønnshåndtering der utbetaling og postering av lønn, samt innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn.

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift?
La oss ta en prat:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!