Karriere_.jpg

En karriere i Admento

Vil du jobbe i landets mest fremoverlente regnskapsbyrå i vekst?

Vi ønsker medarbeidere som er ambisiøse og som ønsker å bidra med noe mer! 

Det er en selvfølge at du har kontroll på tallene, men det er ikke det eneste vi ser etter. Våre kjerneverdier er aktiv, attraktiv og ordentlig. Vi ønsker aktive medarbeidere som ikke er redd for å utfordre komfortsonen, attraktivitet i form av gode kvalifikasjoner er også viktig – sist, men ikke minst må du være ordentlig i form av at du er profesjonell og seriøs i din yrkesutøvelse.

Hva kan vi tilby deg? Vi er et selskap med et ambisiøst mål om vekst – Admento er blant de ledende selskapene i regnskapsbransjen og vi vokser og vokser. Dette gir muligheter for deg, både gjennom karriere, lærings- og utviklingsmuligheter. Vi har fagfolk på alle områder, så her er læring og utvikling en kontinuerlig prosess. 

Vi er opptatt av det sosiale fellesskapet og de enkelte avdelingene har flere sosiale arrangementer i løpet av et år. I tillegg har vi fellessamling for hele Admento hver høst med full fart og vi fyller på med mange fine opplevelser. 

Er du ivrig etter å utvikle deg og være med å endre regnskapsbransjen for alltid? Da synes vi du skal sende oss en åpen søknad eller søke på en av våre ledige stillinger.

Espen Holger Andersen, profilbilde, Admento (1).jpg

Espen Holger Andersen

Regnskapskonsulent

71 18 80 43

espen.holger.andersen@admento.no

«Jeg valgte å starte i Admento fordi jeg fikk inntrykk av at det var en profesjonell, solid og fremoverlent organisasjon med god medarbeiderkultur og et sterkt fagmiljø. Etter en tid her, opplever jeg at Admento følger med på hva som beveger seg i markedet innenfor regnskapsføring og økonomi. Jeg trives med å arbeide i Admento da det er lav terskel for å spørre om hjelp. Jeg har dyktige kolleger med ulik arbeid- og utdanningsbakgrunn og vi har det gøy på jobb.»

- Espen Holger Andersen, Vestnes/Digernes

Våre ledige stillinger

Salgsleder Trondheim

Som salgsleder vil du ha store muligheter til å jobbe selvstendig med operativt og strukturert salgsarbeid. 

Mer info

Ta kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi sammen kan utvikle fremtiden!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!