I tråd med tidligere kommuniserte vekstplaner planlegger Admento fusjon av Admento AS og Admento Excess AS. Verken ansatte eller kunder vil merke store endringer som følge av fusjonen. Fusjonen vil gjennomføres 01.01.2024 og innebærer at Admento Excess AS overdras til Admento AS fra samme dato.

- Først og fremst gjør vi dette for å forenkle selskapsstrukturen i konsernet og samtidig fullt integrere systemkompetansen på regnskapssystemet Xledger i Admento, som frem til nå har vært samlet i et eget datterselskap, sier Marit Fuglem Høgli, Administrerende direktør i Admento AS, og fortsetter:

- Det betyr at vi kan jobbe mer effektivt med solid fagkompetanse på flere gode ERP løsninger. Kundenes behov skal fortsatt være i sentrum, og vi vil nå i større grad kunne tilby tilpassede løsninger til det som passer kundenes nåsituasjon, planer og ambisjoner. Vi mener dette vil gjøre oss til en enda mer attraktiv samarbeidspartner i markedet.

Admento vil fortsette å styrke satsingen på Xledger og vil se på videre muligheter for hvordan dette kan komme kundene til gode. Det vil etableres et kompetansemiljø på Xledger ved Admento sin avdeling i Molde, hvor satsingen skal ledes fra med avdelingsleder Ingrid Aal Johansen i spissen. Dagens Xledger-miljøer i Midsund og Ålesund/Digernes vil videreføres som en del av avdeling Molde.

Alle ansatte blir med videre i ny organisering, så for ansatte, kunder og andre samarbeidspartnere vil fusjonen ha minimale konsekvenser.

 

Kontaktpersoner:

Marit Fuglem Høgli, Administrerende direktør, tlf. 920 27 343, marit.fuglem.hogli@admento.no

Ingrid Aal Johansen, Avdelingsleder Molde, tlf. 970 25 837, ingrid.aal.johansen@admento.no

Lars P. Elvedal, HR- og kommunikasjonsdirektør, tlf. 404 54 544, lars.elvedal@admento.no

Lars P. Elvedal

HR- & kommunikasjonsdirektør , Admento

Dato skrevet 01.12.2023 15:09.Endret 20.12.2023 15:14.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!