Admento etablerer seg i Bergen 

Vi fortsetter veksten og etablerer oss i Bergen, når Sentrum Regnskapskontor nå blir en del av selskapet. 

Sentrum Regnskapskontor AS har inngått avtale om salg av selskapet til Admento AS. Sentrum Regnskapskontor leverer regnskapstjenester og økonomisk rådgivning til sine kunder, og er en kjent aktør i Bergen med etablert kundeportefølje og godt rykte. Kontoret omsatte i 2021 for i overkant av 14 millioner og er 13 ansatte. Sentrum Regnskapskontor er på lik linje med Admento, opptatt av å ha gode relasjoner og nært samarbeid med sine kunder, og de leverer stabilt gjennom lang erfaring og god kompetanse. De består av dyktige fagpersoner som samarbeider godt, og er opptatt av et nært og godt arbeidsmiljø. 

Bergensteamet.png

– Vi ser at vi som en del av Admento vil kunne fortsette å utvikle oss faglig samt ta på oss mer omfattende oppdrag, sier eier i Sentrum Regnskapskontor Trine Sandtorv Gulbrandsen. Sandtorv Gulbrandsen eier selskapet sammen med Åstveit Investor AS (Bjørn Hanevik), og sier de opplever Admento som en veldig god match. Mulighetene for faglig kompetanseutvikling, tilgang til effektive systemløsninger og fokus på godt arbeidsmiljø har vært viktige vurderingskriterier når vi selger til Admento, avslutter Sandtorv Gulbrandsen. 

Admento er økonomipartneren for næringslivet i Midt-Norge, har rundt 120 ansatte og styrer mot en omsetning på rundt 130 millioner kroner for 2022. Marit Fuglem Høgli er administrerende direktør i selskapet og får nå ytterligere et avdelingskontor, denne gang i Bergen sentrum. Hun mener at selskapet vil gjennom dette oppkjøpet få tilgang til et særdeles allsidig og spennende næringsliv. - Vi har vist at vi kan vokse i de regionene vi har etablert oss i og har troen på at vi skal lykkes også i Bergen, sier Fuglem Høgli.  

hNrz7meg.jpeg

I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester støtter Admento sine kunder med økonomisk rådgivning og tjenester innen lønn, personaladministrasjon, HR og teknologi. Det er innen denne type rådgivning selskapet har opplevd størst vekst. - Hyppigere endringer i bedriftenes rammevilkår, økte krav til spisskompetanse og implementering av ny teknologi gjør at flere bedrifter fokuserer på sin kjernevirksomhet. I dette bildet er vi er trygge på at Admento vil være en solid og kompetent samarbeidspartner for våre kunder i Bergensområdet, avslutter Fuglem Høgli. 

Vi gleder oss til å kunne ønske våre nye kunder og kollegaer velkommen.   

  

For nærmere informasjon, kontakt:  

Administrerende direktør i Admento AS, Marit Fuglem Høgli på mail: marit.fuglem.hogli@admento.no eller mobil: 92 02 73 43

Dato skrevet 25.11.2022 12:00.Endret 25.11.2022 12:27.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!